söndag 9 maj 2010

vecka 19

Roligt att så många kunde komma på föräldramötet! Veckan som följde blev hektisk med teater, konsert och morsdagsgåvor. Men vi klarade av det bra med lugnet i behåll! Många har klarat av tabellerna och veckans diktamen gick verkligen bra!

Veckan vi har framför oss kommer att vara kort och annorlunda. På torsdagen är vi lediga (Kristi himmelsfärd). Under tisdagen kommer hela årskurs 2 att ha en Dino-dag. Vi kommer att tillverka egna dinosaurier i papier maché. Eleverna får gärna ha på sig ”sått o klått”-kläder den dagen. På onsdagen får vi igen gå på teater. Denna gång är det ”Karius och Baktus” i PIUG:ens teatersalong. På fredagen har vi en Kiva-dag i skolan. Hela skolan börjar kl 9 och slutar kl 13. Inga taxi-skjutsar ändras. Eleverna får dock komma till kl 10 om det är omöjligt för dem att komma kl 9 till skolan (meddela mig isåfall). Om eleverna inte slipper hem kl 13 får de bli i klassen med mig till kl 14 (meddela mig isåfall). Under Kiva-dagen kommer vi även att delta i ”Spela med hjärtat” genom att spela fotboll på Aktia Arenan. Efter allt detta extra program återstår det inte så mycket tid för vanliga lektioner.

Under hela denna vecka kommer vi att ha en praktikant, Linda Fredriksson, med oss i klassen.

2B’s följande bibbabesök var inprickat 13.5. Eftersom vi är lediga den dagen kommer vi att gå till bibban tisdagen den 18.5 istället. Sista lånedatumet på elevernas låneböcker är 13.5. Jag har pratat med Helena Järnström på bibban och hon sa att det är okej att vi hämtar dem tillbaka fem dagar försent. Om någon är borta den dagen (18.5) ligger ansvaret hos er föräldrar att föra böckerna tillbaka till bibban.

Så här jobbar vi denna vecka:

Mo Vi läser s 115-117
Skrivstil Ss

Ma Tilläggs- och extrauppgifter
Tabell 7

Re kap 45, Kristihimmelsfärd

MNK
Te DINODAG
SL

Ingen jumppa denna vecka!

Alltså fredagen 14.5 skoldag kl 9-13 (meddela mig ifall ert barn kommer kl 10 till skolan eller far hem kl 14).

En trevlig vecka till er alla,
Ela